Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epizódok(1.rész-64.részig)


BEVEZETÉS:márc.21.hétfő

A történet úgy kezdődik, hogy a karakterek összefutnak különböző okok miatt. Van két lánytestvér, akik nagyon hasonlítanak egymásra és az egyik odavan a másik barátjáért. Később a is öngyilkos lesz. Ez után 24 évvel korábban vagyunk, mikor két nő megszül két gyereket ugyan abban a kórházban. Az apjuk ugyanaz, az anyjuk viszont különböző. Roberto összeházasodik Reginával, de mielőtt találkoztak volna Robertonak afférja volt Josefina-val, aki terhes lett tőle. Ezt persze nem mondta el Reginának. Josefina könyörög, hogy váljon el a feleségétől és éljen vele és Robertával, de Roberto elutasítja a lányt, cserébe ad egy összeget, melyből elhagyhatják az országot. A kis Regina első születésnapján, Roberto felesége megtudja az igazságot, Roberto rosszul lesz Josefina pedig kihasználva a helyzetet, hogy senki nem figyel a gyerekre, elrabolja Regina gyerekét.

 

2.rész:márc.22.kedd

 

Regina gyerekét ellopta Josefina. A kislány és Josefina lánya nagyon hasonlítanak egymásra, olyanok mintha ikrek lennének. Josefina azért lopta el a gyereket, hogy bosszút álljon Roberton és Reginán, és mert Roberto nem tartotta be az ígéretét és nem hagyott semmit a végrendeletében a lányukra. Közben Roberto meghal. Mikor Renata meglátogatta őt, még el akart mondani valamit Josefináról, de már nem tudta. Meghalt, mielőtt kimondhatta volna. Regina, az anyja és Isidro meg vannak győződve arról, hogy Josefina lopta el a babát. Josefnia közben egy kis településre menekült és ott bújt el, ahol találkozik Gustavoval, akinek egy szomorú történetet mesél el két lányáról, majd munkát kap és Gustavo szeretője lesz. Mikor Gustavo nyugdíjba megy, Josefina elmegy Mexikóvárosba dolgozni Constanzahoz és a bátyjához Gonzalohoz, akivel rövid időn belül összeházasodnak. Josefina a saját gyerekét sokkal jobban szereti, mint Regináét. Regina azóta is keresi a lányát, és nem fogja feladni míg meg nem találja és míg él.

 

3.rész:márc.23.:szerda

 

Roberta féltékeny Renatara, mert minden udvarlóját elcsábítja. De Renáta megígéri Robertának, hogy ha eljön az igazi, azt nem fogja elcsábítani. Roberta meglátogatja Rafaelt a hotelben. Rafael eljegyzi a lányt. Közben Regina (az anya) tisztázza Antonioval, hogy most nem ér rá a szerelemre, mert meg kell találnia a lányát, akit elloptak tőle még régen. Josefinának nem tetszik az ötlet, hogy Roberta hozzá akar menni Rafaelhez, mert a fiú szegény. Rafael megkéri Jeronimo-t, hogy legyen a tanúja. Matias elhatározza, hogy nem fogja támogatni apja szerelmét Josefina iránt, mert ki nem állhatja. Jeronimo rájön, hogy Lorea védekezik az ismételt terhesség ellen, így a fiú véget vet a kapcsolatuknak, bár Lorea nem akarja ezt.

 

 4.rész:márc.24.:csüt.

Matias elhatározza, hogy visszamegy Mexikóba az anyja halála után és hogy már több éve zaklatja őt Josefina, aki a házukba költözött és megszerezte előle. Josefina nem változott semmit az idő múltával sem. Mindent sikerült megszereznie Matias elől. Renata Gonzalonak dolgozik, Gontalo Josefina ügyvéde. Renáta nagyon okos és kedves lány. Robertát viszont elrontotta az anyja és folyamatosan hazudozik. Roberta hozzá akar menni Rafaelhez, bár nem biztos benne, hogy szereti és az anyja is ellenzi a dolgot. Rafael a tettek mezejére lép és megbeszéli a városi pappal, hogy még a héten összeadja őket. Renata szerelmes Matiasba. Rafael testvére Jeronimo Regina jó barátja. Ő és Gonzalo mostohatestvére Honorio is támogatja Regina projektjét, hogy megtalálja lányát. Jeronimo és Matias ugyan azon a napon érkeznek meg Spanyolországból. Mikor Renata kimegy a mostohatestvére elé a repülőtérre, Jeronimoba ütközik. Jeronimo elesik, Renata bocsánatot kér, majd megy a testvérét üdvözölni. 

 

5.rész:márc.25.:péntek

Mikor Matias megérkezik a Monterrubio kastélyba, Josefina úgy csinál mintha örülne neki, de mikor fiának szólítja, Matias megkéri, hogy ne tegye és ő se hívja anyának Josefinát. Renáta viszont kedvesen, valódi örömmel köszönti Matiast, akárcsak Constanza és Honoria. Josefina csavargónak nevezi a lányt, amire Matias dühös lesz. Mikor Renata és Jeronimo ütköztek, a lány elhagyta a nyakláncát, de Jeronimo elrakta a láncot abban a reményben, hogy látja még a lányt. Rafael és Jeronimo együtt ebédelnek, miután megérkezett Mexikóvárosba, és Renátát is elhívja Rafael, mert mondani akar neki valami nagyon fontosat.De Rafaelt közben meglátogtja Bonita birtokán Roberta anyja,Fina veszekedés és meghúzza a ravaszt.Megsebesíette Rafealet,de seni sem látta így a fiú kezébe rakja a fegyvert,mintha ögyilkos lett volna.
 

6.rész:márc.28.:hétfő

Az emberek hálásak Viktornak, amiért nem adta el a földet. Estrella közli vele, hogy harcolni fog a szerelméért. Victor próbál küzdeni az érzései ellen, mert fél, hogy ugyan az fog történni, mint Corallal. Reyna boldog, amiért meglátogatja Santos és arra kéri segítsen elfelejteni a nőt, aki bolondot csinált belőle az érzései miatt. Kiderül, hogy Catalina Tilico anyja. Elena szerelmes egy halászba. Esperanza nagyon rosszul van, Oswaldo megvizsgálja és kiderül, hogy elvesztheti a babáját. Aurora meglepve hallja a hírt és arra kéri lányát, árulja el ki az apja a babának. Lorenzo megsebesíti Jorget egy törött üveggel, és lecsukják.

7.rész:márc.28.:kedd
Megérkezik Alvaro doktor és megoperálja Rafaelt,kiveszi a golyót a gyomrából,de mivel a fiú már túl sok vért vesztett így belehal.Roberta Renáta után kémkedik.
 
 
 8.rész
9.rész
10.rész
 
 
11.rész:04.04:hétfő
Jeronimo megpróbálja megtudni Matilde-tól, hogy a testvére kit hívott édesemnek,de csak az derül ki, hogy Robertát kedvesem-ként mutatta be.Augustin felhívja Renátát, hogy exportálni akarja a borát és Renáta beleegyezik egy személyes találkozóba.Reménykedve,hogy találkozik Matias-sal,Jeronimo elmegy Gonzáló házához, ahol belebotlik Robertára és a képről felismeri.Renata és Matias megegyeznek hogy ha nem működik kapcsolatuk utána is jó barátok lesznek.
 
 
12.rész:04.05:kedd
Matias elmondja az egész családnak, hogy Renáta és ő együtt járnak.Josefinát kivéve mindenki boldog.Fina elmondja Robertának hogy ezt nem tűri szétválasztja a szerelmespárt.Roberta ez már nem bírja elveszti a türelmét.Közben Adriana elmondja az anyjának hogy szerelmes Mataiasba mióta meglátta,anyja figyelmezteti hogy ennek nem lesz jó vége.Roberta és Fina megviccelik Renátát, mert gyerek kora óta szerelmes Matiasba.Közben Doktor Nesme nem tus belenyugodni Rafael halálába és iszik azóta,valami nem hagyja nyugodni a fiú halálával kapcsolatban.
 
 
13.rész:04.06.:szerda
Jeonimo és Roberta érdekes helyeken járnak a városban majd egy elegáns étteremben ebédelnek.Ugyanott ahol Renáta és Augustin találkozik hogy az üzletről beszéljenek.Gonzalo és Conzatanza meglátogatját Regina Remény központját.Gonzalonak nagyon szimpatikus Regína, így meghívja Ines-t és Reginát  Matias bulijára.Gonzalo és Fina tv-t néznek éppen Regina interjúja megy a tévében és Gonzalo mondja Finának hogy Ő az a nő akit Matias buliára még meghívott.Fina felismeri a nőt mert ő Renáta igazi anyja.
 
 
14.rész:04.07:csüt.
Josefina nagyon nem örül hogy Gonzalo meghívta Matias bulijára Reginát.Josefina Regina után néz elmegy a központhoz.Ines meglátja Finát és nagyon ismerős neki.Renáta és Jeronimo még mindig  nem tudják elfelejteni egymást.Roberta megpróbálja teljesen elcsábítani Jerónimót.Renáta nem biztos Matias iránti érzéseiben.
 
 
15.rész:04.08.:péntek:
Renáta hogy rájöjjön érzéseire 3 hónapot időt kér Matiastól,megegyeznek hogy utána hogyan tovább.Agatha,Adriana anyja ír egy levelet amit az orvosának ad át,ha ő meghalna a műtőben vigyázzon a lányára Honorio,a lány apja.Matias és nagybácsikája,Honorio lovagolnak.Honorio kérdezi Matiastól hogy hol van Renáta.Matias elmondja neki hogy Adriana anyját ,Agathát most műtik.Honorio mondja hogy régen neki is volt egy ilyan nevű barátnője.Karina fél hogy férje,doktor Nesme túl sokat iszik.Roberta izgatott hogy mi lehet a meglepetés amit Jeronimó igért neki.
 
 
16.rész:04.11.hétfő
Regina nem tud menni Matais bulijára, mert Andresító, Ines és Isidro fia kórházba került, valószínűleg leukémiás.Regina találkozik a kórházban Adranaval, amíg várja, hogy az anyját kihozzák a műtőből.A buliban Jeronimo rájön, hogyAdriana igazából Renata és, hogy Roberta és Adriana tetvérek.Lazarro elmeséli Jeronimo barátjának hogy mennyit küzdeööt Rafael, hogy ilyen szőlőket termeljen.Augustin teljesen odavan Renataért és arra hajt, hogy elvehesse feleségül.Carlos, Jeronimo barátja talál egy R betűs nyakláncot.
 
 
17.rész:04.12.kedd
Inez fia leukémiás.Regina lemondja a Spanyolországi útját.Adriana anyja, Agatha nagyon beteg a rák átterjedtt más szervére is, hamaros meghal.Jeronimo azt tervezte hogy a buli leleplezi Robertát mindenki előtt, de végül nem tesz meg.Augustin még mindig meg akarja venni Rafael földjét.A bulin egy helikopter papírokat szór le, amin Renata szerepel.
 
 
18.rész:04.13:szerda
Josefina minden áron azt akrja hogy Roberta Matias kedvese legyen.Matias a bulin történtek után is hisz Renata ártatlanságábanHonori próbál rájönni hogy ki művelte ezt Renatval.Renata és Matia a kórházba mennek meglátogatni Adriana anyját.Regina is abban a kórházban van Ines fiánál.Regina és Renata(anya és lánya) találkozik a kórházban és mindketten valami különöset éreznek.Carlos megpróbálja rávenni Jeronimót hogy ne adja el a birtokot.Fin az ügyvéddel találkozik hogy nyomozzon Rehina után.Carlos atadja a nyakláncot Jeronimónak amit talált.Jeronimo elbizonytalanodik.Már nem biztos, hogy Bonita ,Roberta volt Rafael gyilkosa R betűről rájön hogy akár Renáta is lehetett volna.
 
 
19.rész:04.14:csüt.
Adriana és Renata megvitatják a kínos eseményt.Adriana gyanítja, hogy Diegonak is köze volt hozzá.Jeronimo a Bonita birtokra utazik hogy eladja a földet de Carlos és Matilde próbálják lebeszélni őt erről.Honorio a kórházban rájön hogy Agatha (Adriana anyja)az az Agatha ajókit ismer ezért segít Adrianának.Renata azon kondolkodik hogy mi az a különös érzés amit Regina irán érez.Gonzalo el akaraj hagyni Josefinát, mert már nem szereti.
 
 
20.rész:04.15:péntek
 Carlos azon gondolkodik, hogy Jeronimo miért akarja eladni a földet, hogy bosszút álljon Robertán és megszűntesse a kapcsolatot vele és Renátával.Jeronimo és Renata találkoznak az étteremben.Jeronimo a találkozás után úgy véli hogy Renata Rafael gyilkosa.Roberta rájön hogy terhes Rafaeltől, és megakar szabadulni minnél előbb a babától.Josefina dühös hogy Gonzalo nem akar tovább vele élni,el akar válni tőle.Renata szakít Matiassal mert nem szerelemmel szereti a fiút.
 
21.rész:04.18:hétfő
Mikor Jeronimo meglátogatja Reginát, Regina rájön hogy a fiú szerelmes Renátába.Gonzalo közli Matiassal, hogy nem szereti már Josefinát és külön akar válni tőle.Roberta elmegy az orvoshoz hogy megszabaduljon a babájától, mert nem akarja kihordani.Mikor Panchita meglátja Finát egy késsel a kézében a nő azt mondja neki hogy főzőtanfolyamra megy.Regina a központból távozva kap egy képet amin ő és a lánya van rajta.Josefina megtámadja és ez a kép menti meg őt a támadástól.
 
 22.rész:04.19:kedd
Regina megsérül mikor Josefina megtámadja őt.Szerencsére nincs olyan rosszul mert a képkeret megvédteContanza hívta a mentőket és nagyon ismerős volt a támadó neki.Regina furcsálja hogy nem vitte el a támadó a táskáját.Matias és Gonzalo elmennek Regina házához hogy megnézzék hogy van.Matiasnak feltűnik hogy Apja érdeklődik a nő iránt.Regina rájön anyjának igaza volt, nagyon jól érzi magát Gonzaloval.Jeronimo elfelejtette teljesen a bosszút, mert odalett Renátáért, akiről nem tudja elhinni hogy ő kergette öngyilkosságba testvérét.Doktor Morales közli Inessel és Isidroval hogy a fiúk Adóndresito leukémiás.Josefina rájön hogy lány, Roberta terhes.
 
23.rész:04.20.szerda
Mikor Josefina rájön hogy Roberta terhes támogatja az abortuszt.A rutin vizsgálat közben Josefina felfedezi hogy Roberta szívével is gond van.Ines elfogadja tényt, hogy fia leukémiás.Felkeresi a fiú orvosát, aki azt kéri mondják el a fiúknak milyen betegségben szenved.Honorio megmutatja Adrianának a képet, hogy nézett ki az az ember aki Matias partián képeket dobált le a helikopterről.A lány a leírás alapján Diegora gyanakszik.Augustin meghívja Renatat a szüretre.Renata meglepődik mikor Jeronimo a kocsijával az ő kocsija elé hajt és kiszáll.Mert azt hitte hogy a fiú Spanyolországban van.Jeronimo elhívja vacsorázni a lányt, hogy tisztában legyen érzéseivel.
 
24.rész.04.21:csüt.
Renata hogy találkozhasson a férfivel,defektet kap.Felhívja Jeronimot aki a segítségére siet.Roberta hazafelé tart a kórházból mikor meglátja Renata autóját megáll megnézze mi a gond.Honorio beszél Diegoval és közli vele , hogy el fogja mondani az apjának a tettét.De Diego inkább megkéri hogy ne mondja el, inkább elmonja neki hogy ki tervelet ki az egészet.Dunant elmegy Renata irodájába hogy átadja neki a tervezett ékszert, de Renata visszautasítja.Roberta felhívja Matiast hogy Renata és Jeronimo között van valami.Matias hazasiet a megbeszélésről hogy Robertával együtt rájöjjenek a titokra.Mikor Jeronimo és Renata találkoznak csókkal köszöntik egymást.Roberta és Matias pedig meglátja őket.
 
25.rész:04.22:péntek
Mikor Renata és Jeronimo találkoznak csókkal köszöntik egymást.Roberta és Matias pedig rajtakapják őket.Miután Robertáék elmennek Renátáék tisztázzák érzéseiket.Renata Jeronimonál tölti az éjszakát.Jeronimo bocsánatot kér Rafaeltől amiért beleszeretett a nőbe, akit gyilkosának hisz.
 
26.rész:04.25:hétfő
Jeronimo nem engedi hogy Augustin a lábát tegye a földjére míg az ügyet nem zárták le.Miután Roberta elmondja Gozalonak, hogy Matias látta Renátát Jeronimoval csókolózni.A férfi csalódott lesz nem tudja megbocsájtani Renátának.Josefina ezek után már nem akarja hogy Roberta elvetesse a babáját.Azt akarja hogy Roberta elhitesse Matiassal hogy övé a gyerek.Ezért leitatja Matiast, ezek után Matias és Roberta ágyba bújnak.Josefina úgy csinálja a dolgokat, hogy Gonzalo rájuk találjon.
 
 
27.rész:04.26:kedd
Renata lemond a cégről, de Honorio és Constanza megpróbálják lembeszélni, bár feleslegesen próbálkoznak.Adriana meghívására Renata beleegyezik hogy náluk lakjon egy ideig.Antonio elmeséli Reginának hogy elvesztette feleségét és gyerekét egy repülőbalesetben, amikor Spanyolországb mentek.Roberta mindent tagad, amivel Diego vádolja.Adriana szerint pedig az alakítása egy Oscar-díjat is megérdemelne.
 
28.rész:04.27:szerda
 Josefina szerint Roberta bolond amiért megbízik Diegoban.Azért akarják elcsábítani Matiast hogy elmondhassák Gonzalonak hogy ő az apja a gyereknek.Gonzalo nagyon dühös lesz mikor meglátja őket az ágyban.Matias rosszul ézi magát a tette miatt.Matias hajlandó felelősséget vállalni.Fina azonnal rákérdez, hogy elveszi-e Robertát, de a fiú úgy gondolja ennek még nincs itt az ideje.Renata elmondja Jeronimonak, hogy mit keres egy férfiban.
 
 31.rész:05.02:hétfő
Jeronimo közli Agustinnal, hogy mégsem adja el neki a birtokot.Conztanza észreveszi, hogy Honorio nagyon aggódik Agatha közelgő halála miatt és arra próbál rájönni vajon miért fontos neki ennyire a nő.Josefina mutat pár képet Gonzalonak Regináról ami arra bíztatja a férfit, hogy váljon el tőle.Honorio nem tudja kontrollálni magát elmondja Matiasnak, hogy Adriana a lánya.
 
32.rész:05.03:kedd
Josefina rengeteg pénzt ajánl fel az orvosnak, ha elmondja a családnak, hogy J súlyos agydaganata van.Josefina elmondja Renatanak, hogy hozzájárult a Gonzaloval való szakításukhoz és hogy Regina Gozalo szeretője.Gonzalo bocsánatot kér Diegótól amiért nem hitt neki a helikopteres esetnél.Coztanza úgy érzi Honorio túl komolyan veszi az aggódást nem úgy viselkedik mint egy rédi barát, hanem mint Agatha lányának apja vagy testvére.Azt szeretné ha egy kicsit visszafogná magát.Jeroniomo észreveszi hogy kihagyott egy fonts záradékot a szerződésből.Elmondja Agustinnak, hogy inkáőbb fizet bűntetést, mint hogy neki adja testvére földjét.
 
33.rész:05.04.szerda:
Regina észreveszi magán, hogy Gonzalo nem közönbös neki.Agustin ideges amiért Jeronimo visszavonta a föld eladádát.Jeronimo úgy határoz félreteszi a bosszúját és inkább boldog lesz Renátával akinek egy gyönyörű ruhát küld meglepetésként.Roberta közli Renatéval kogy ki nem állhatja.Diego megjelenik a birtokon és elmondja hogy minden az ő hibája ami a bulin történt, így levéve a terhet Roberta válláról.
 
34.rész:05.05csütörtök
Roberta munkát és pént ajánl Diegonak a vállalatnál.Diego elfogadja a csekket és az állást is.Ha mégsem kapná meg a munkát Diego bizonyítéka van arra hogy Roberta tettel, hiszen felvette a telefonjával.Regina hozzámegy Antonióhoz.Agatha meghal.Regina munkát kap aminek nagyon örül.Alvaro alkoholista lett lassan elveszítette pácienseit.
 
35.rész:05.06.péntek
Alvaro sajnálja, hogy nem lehet közel Alfonsinához amiért nem él a birtokon.Bocsánatot kér a lánytól amiért nincs vele és megcsókolja.Soto ügyvéd közli Josefinával hogy Gonzalo leállította a válást a  betegség miatt.Jeronimo megkéri Renata kezét és eldöntik hogy a Bonita birtokon fognak élni Californiába.Renata tájékoztatja a családját az esküvőjéről.Gonzalo az egyetlen aki támogatja őt.
 
36.rész:05.09:hétfő:
Renata elmondja Robertának hogy Jeronimo Rafael testvére volt.Rafael pedig meghalt.Ezek után elakarja mondani Jeonimonak hogy a testvére gyerekét várja.De Josefina lebeszéli erről.Robertát bántja hogy nővére fog azon a birtokon élni amit neki vett még Rafael.Gonzalo azt szeretné hogy Renatanak olyan esküvője legyen amit megálmodott.Regina Hozzá fog menni Antonihoz hogy az érzései elől meneküljön.Alfonsina egyre többet érez Alvaro iránt.Agust megszeretné venni Alvaro földjét.Ha alvaro nem akarná eladni neki elmondja Jeronimonak, hogy részegen operált a testvérét.Doktor közli elsőként Gonzaloval hogy Josefinának agydaganata van és nem műthető
 
37.rész:05.10.Kedd:
Agustin egyere jobban erőlteti Alvarót hogy adja el neki a földjét.Ha nem teszi nyilvánosságra hozza halálos tettét.Selena és Roberta egy étteremben összefut Reginával.Roberta szó nélkül arcon üti a nőt szülei szétválasztása miatt.Antonio megemlíti Gozalonak hogy Regina hamrosan a felesége lesz.Honorio végre közli feleségével,Conztanzával a hírt hogy Adriana az ő lánya.Conztanza rosszul érzi magát hogy neki nem lehet gyereke.MIkor Gonzalo megtudja hogy Roberta megütötte Reginát kitagadja a családból.Josefina ájulást tettet és közli Gozaloval hogy már tud a betegségéről.
 
38.rész:05.11:szerda
Jeronimo megőrül Renataért, csodálja a nőt.Ellenben mégis gyűlöli testvére halála miatt.Gozalo meggyőzi Josefinát hogy ő is jöjjön el a lánya eküvőjére.Renata pedig megígéri neki hogy Regina nem lesz ott.Ennek ellenére Fina mégis meglátja a templomban a nőt és inkább elmenekül.Azt hazudja Gonzalonak hogy rosszul van a betegsége miatt.Conzatanzának nehéz feldolgozni hogy Honorionak van egy gyereke egy másik nőtől.Sponyolországban Aludena közli Jeronimo volt barátnőjével,Lorea-val hogy Jeronimo Mexicoban marad és megnősül.Lorea azonnal a reptérre szalad és Mexikóba utazik.Elmegy a teplomhoz ahol megcsókolja Jeronimot Renata előtt.
 
39.rész:05.12:csütörtök.
Mikor Renata és Jeronimo még a templom előtt a vendégeket várják megérkezik Lorea, Jeronimo volt barátnője és megcsókolj a férfit.Renata kétségbeesik mert még sosem hallott a nőről,azt hiszi hogy Jeronimo becsapta őt.Carlos elviszi onnan a nőt és elmondja neki hogy Jeronimo már nem szeretiőt. Már Renátáé a szíve.Lorea végül feladja a próbálkozást.Alfonsina a gyónás alkalmával elmondja az atyának hogy szerelmes az orvosba.Roberta próbálja megakadályozni az esküvőt de  nem sikerül neki.Matiasnak köszönhetően az esküvő létrejön.
 
40.rész:05.13 péntek:
Renata meggyőzi Matiast és Jeroniot hogy felejtsék el a múltat és béküljenek ki.Renata elbúcsúzik az anyjától és áldását kéri.Gonzalo elmondja Renátának hogy bármiben számíthat rá, hogy imádja őt és mindig itt lesz neki.Renata biztos abban hogy nagyon boldogok lesznek Jeronimoval a birtokon.A nászéjszaka nagyon szerelmesen telik mindaddig még Rafael szóba nem kerül , mert Renata szeretné ha a gyereküket majd Jeronimo testvéréről neveznék el.Eközben Agatha Adraina anyja meghal.De előtte még elmondta a lányának hogy Honorio az apja.
 Reginának érkezik egy gyermekkori foto és egy levél.Regina telejesen kiborul biztos benne hogy ez ő lánya van a képen.A nyomozó 90%-ra biztos abban hogy a fényképen Regina lánya szerepel. 
 
41.rész:05.16.hétfő
Doktor megvizsgálja Robertát és azt tánácsolja maradjon nyugton mert a vérnyomása magas.Josefina közli Gonzaloval és Matiassal hogy Roberta terhes.Matias rögtön megkérdezi Robertát hogy a gyerek az övé-e.Roberta azt hazudja neki hogy a gyermek akit vár Jerónimoé de ezt tartsa titokban.Renata elszomorodik amikor látja hogy nem a férje jött elé a repülőtérre, hanem Lazaro.Jeronimo megakarja venni Alavro földjét.Jeronimo azt parancsolja Lazaronak hogy felesége cuccait a vendégszobába vigye.
 
42.rész:05.17:kedd
Jeronimo lealább annyira imádja Renatat mint amennyire gyűlöli.Renata nagyon szomorúan látja Jeronimo sokat változott mióta összeházasodtak.Agustin épp Jeronimonál járt mikor találkozik Renátával.Nagyon megörülnek hogy találkoztak és Renata elmondja hogy Jeronimo felesége lett ezért van itt.Jeronimo megtiltja Renatanak hogy találkozzon Agustinnal.Matias kezd valamit érezni Adriana iránt,de még mindig Renatat szereti.Honorio viszont nem akarja hogy a fiú fájdalmat okozzon a lányának.Josefina újabb csekket állít ki doktora számára, hogy becsapja férjét, Gonzalot, hogy állapota egyre rosszabb a gyógyszerek nem használnak, halálos beteg.
 
43.rész:05.18:szerda
Carlos körbevezeti Renatat a birtokon, Mikor találkoznak Alfonsinával Renata megkérdezi hogy miért "Bonitának" hívják a birtokot.Alfonsina elmeséli neki hogy Jeronimo testvére, Rafael a barátnőjéről nevezte el a birtokot.Conztanza beleegyezik hogy Adriana velük lakjon.Renata bemegy férje szobájába hogy megcsókolja mire a férfi elutasítja őt.Alvaro részegen ér haza és megerőszakolja Karinát.Renata kilovagol a szőlősbe ahol találkozik Agustinnal.Agustin elhívja őt a birtokára.Roberta elszökik otthonról.
 
44.rész:05.19:csütörtök
Karina nagyon rosszul érzi magát amiért Alvaro megerőszakolta,Mégkéri Alfonsinát hogy hagy maradhasson nála pár napot.Karina elmondja Severino atyának hogy mit tett vele férje.Az atya számonkéri Alavrót de a férfi nem emlékszik semmire.Carlos észreveszi hogy Renata szomorú és ki akarja deríteni hogy mi a baj Jeronimó és felesége között.Mindenki Robertáért aggódik hogy hol lehet.Mikor Renata megtudja hogy testvére Roberta terhes rákérdez Jeronimonál hogy ő-e a gyerek apja.De Jeronimo tagadja mert nem volt semmi köztük.Gozalo attól fél hogy Roberta gyereke nős férfitól van.
 
45.rész:05.20:Péntek
Antonio házat akar venni Reginának, hogy az eküvőjük után együtt lakjanak.Ariana úgy dönt hogy odaköltözik Honoriohoz és Conzatanzához, de mikor csomagolni kéne a költözéshez rádöbben hogy ő még nem áll ehhez készen,időt kér.Lazaro verekedésbe keveredik az orvossal, amiért megerőszakolta Karinát.Renata biztos benne hogy Rafael öngyilkossága miatt viselkedik így vele Jeronimo.Mikor rákérdez Jeronimó nagyon agresszív lesz és mondja Renatának hogy meséljen Rafaelről.Renata nagyon megdöbben hiszen nem is ismerte a fiút.Alvaro arra kéri az atyát hogy beszéljen Karinával és küldje haza.Renata segítséget kér Carlostól mert kiszeretné nyomozni hogy ki az a Bonita aki miatt önygyilkos lett a férje testvére.
 
46.rész:05.23:hétfő
Renata elmondja Carlosnak, hogy szerinte Jeronimo valamiért hibáztatja őt, de egyszerűen nem tudja miért.Ha tudná "Bonit"nevét akkor esetleg többet is kideríthetne róla.Könyörög Carlosnak hogy segítsen.Carlos úgy érzi Renata őszinte,de Jeronimo szerint jobb ha vigyáz vele, mert jó színésznő.Jeronimo és Renata elfogadja a vacsorameghívást Agustintól.Agustin arra kéri Ezequiel-t, hogy rúgja karinát a házából mert nem akar problémát a doktorral.Blanca meggyőzi Honoriot, hogy kísérje el ellenőrizni egy hajót.Chema pedig meggyőzi Conztanzát hogy vasárnap kimenjen vele a gyümölcsösbe.Roberta pedig elhatározza hogy felkeresi Jeronimot és elmondja neki hogy ővé a gyerek.Matias pedig megpróbálja lebeszélni róla a lányt, aki közben megbotlik és elájul.Matias kórházba viszi a lányt.Roberta és a baba is jól vannak.Az orvos közli velük hogy a baba kisfiú lesz.Gozalo ismét rákérdez, hogy ki a gyerek apja Matias azt mondja hogy ő az.
 
47.rész:05.24.kedd
Mikor Gonzalo a baba apjának kilétéről érdeklődik Matias rávágja hogy őz apa, Robert ezt nem tagathatja le.Ezzel bejött Roberta és Fina terve.Matias csak azért mondta hogy ő az apa hogy megvédje szerelemét,Renatat a szenvedésektőlMatilde és Lazaro felajánlja Karinának hogy lakjon a Bonita birtokon.Jeronimo elmondja Carlosnak hogy lefeküdt Renataval de többször nem teszi mert úgy érzi ezzel elárulja Rafaelt.Coztanza nem fogadja jól a hírt hogy Blanca is a férjével megy a hajólátogatásra.Regina és Gozalo vacsoráznak és a férfi mondja Reginának nagyonn sajnálja de nem tud elválni Finától mert súlyos beteg.Egy csókkal válnak el egymástól szomorúan.Renata a strandra megy és Jeronimo is vele tart.
 
48.rész:05.25:szerda
 Alavaro elmegy Jeronimo birtokára és megpróbálja meggyőzni Karinát hogy térjen vissza hozzá.Regina elhatározza hogy szakít Antonioval mert nem szerelmes belé.Honoriot lenyűgözi Blanca intelligenciája, amit a hajónézés alatt tapasztalt.Renata és Jeronimo lemennek a strandra negyon jól érzik magukat de megint összekapnak.Renata szeretné ha Jeronimo lefeküdne vele de a féfi hajthatatlan.Adriana szakít Matiassal mert tudja hogy a fiú nem fogja már szertni őt a baba miatt.Josefina szerint Matiasnak elkéne vennie Robertát nem elég ha elimeri, hogy övé a baba a nevére is kell venni.Carlos rájön mi történt azon a napon mikor Rafael meghalt.Renata dühében elhadja a strandot de útközben felborul a járművel és megsérül.
 
49.rész:05.26:csütörtök
Jeronimo Renata holléte után kutat és az emberei a segítségére sietve keresni kezdik a lányt.Eközben Renata öntudatlanul fekszik a felborult kocsiban.Agustin is keresni kezdi a lányt embereivel.Mikor Honorio és Blanca befejezték a hajónézést, Honorio úgy dönt ideje visszameni, de Blanca ragaszkodik hozzá hogy beszéljenek még egy emberrel aki talán jobb ajánlatot tud mondani.Egy étteremben találkoznának de Blanca  felajánl egy összeget a pincérnek hogy keverje valamit bele Honorio italába.Matias beleegyezik hogy feleségül vegye Robertát de egy házassági szerződést készíttet Soto ügyvéddel amiben az áll hogy 1 év múlva a házasságot felbontják.Blanca Honorio italába kevert itallal elcsábítja a férfit.Honorio és Blanca az ágyban kötnek ki.Másnap a férfi nem emlékszik semmire.
 
50.rész:05.27:péntek
Jeronimo kétségbeesik mert még mindig nem találja sehol se Renatat.Nagyon bántja hogy nem tette meg azt amit Renata kért tőle.Agustin rátalál a lányra és a kocsira.Egy szívmasszázzsal megmenti  a lány életét és a birtokára viszi.Nesme doktor stabilizálja a lány állapotát, de szüksége lesz egy kardiológusra is mert a lány szívével gond lehet.Mikor Renata pár pillanatra magához tér közli Agustinnal hogy nem akrja látno Jeronimot.A férfi nagyo megörül ennek a  hírnek.Gonzalo beszélni akar a lánával de nem éri el Renatat nagyon megijed.Roberta és Selena követik Chemat és Contanzat és képeket készítenek róluk.
 
51.rész:05.30:hétfő
Karina beles a kulcslyukon a szobába, ahol Renata alszik és meglátja, ahogy Agustin megcsókolja.Erre gyorsan benyit az ajtón azzal az ürüggyel hogy hozott pár doldot és hogy ápolni szeretné a lányt.Agustin akarata ellenére is beleegyezik mert Renata ragaszkodik hozzá.Karina bizosítja Renatat arról hogy Jeronimo szerti őt nagyon,de a nő nem érti miért nem akar akkor hozzáérni.Antonio elnyeri Regina tiszteletét azzal ahogy a bikaviadalon szerepel.Antonio a győzelmét Reginának ajánlja fel.Areli közli Agustinnal hogy Renatanak mennie kell a házból mert az emberek pletykálni fognak róluk.Chema bevallja Conztanzának hogy szereti őt.Matilde és Carlostáncolni voltak, nagyon jól érezék magukat .Areli és Jeronimo szövetséget kötnek.
 
52.rész:05.31:kedd
Egy bika megsbesíti Antoniot és súlyos állapotba kerül.Helikopterrel kell elszállítani Mexikóvárosba hogy megmentsék az életét.Regina nem tudja honnan tudna ilyen járművet keríteni.De Isidrónak eszébe jut Gozalo biztosan tud szerezni.Isidró felhívja a Monterubbio házat és Fina veszi fel a telefont.Mindketten felimerik egymás hangját.Gozalo elmegy a helikopterrel Antonioért,örül hogy segíthet Reginának.Regina nagyon rosszul érzi magát amiért szakítani akart Antonioval.Josefina bosszut forral amiért Gonzalo segít Reginának.Ezért elmegy Regina házához ahol a kocsija szélvédőjére ír egy üzenetet a rúzyával.Agustin élvezi a helyzetet hogy Renata nem akarja látni Jeronimot.Renata a beszélgetésük alatt megtudja Jeronimotol hogy férjének semmilyen anyagi gondja nincs és ebben Karina is megerősíti őt.
 
53.rész:06.01:szerda
Jernimo elakarja vinni Agustin házából Renatat.Be is lopózik a házba majdnem sikerül neki de Ezeqiel észrevesz őt.Antoniot sikeresen megoperálják.Agustin felhívjaGonzalot és meghívja őt a szüreti mulatságra mert tudja hogy Renatat ez boldoggá tenné.Renata visszamegy a Bonitara.De ismét összetűzésbe kerül a férjével.Megpróbálják tisztázni a helyzetet.Ismét Rafael neve szóba kerül Jeronim mondja Renatanak hogy mondja el mi volt Rafael és közte.
 
54.rész:06.02:csüt.
Renata elhagyja a birtokot és visszmegy Agustin birtokára.Renata meghívja barátnőjét Adrianat is a szürti mulatságra.Jeronimo még mindig gyűlöli Renatat de még mindíg nagyon szerelemes belé.Jeronimo felkeresi Alvarot és követeli tőle hogy mondja el mi valt azon a napon mikor a testvérét operálta.A kórházban Antonio magához tér.Regina meglátja a kocsija szélvédőjén a rúzsos feliratot.Conztanza és Chema elválnak egymástől de az elválás előtt még megcsókolják egymást.Renata és Agustin a szőlők között sétálnak.Renata baráti ölelést ad Agustinnak és ezt pont meglátja Jeronimo aki nagyon dühös lesz.
 
55.rész06.03:péntek:
Mikor Jeronimo meglátja feleségét Agustin karjaiban mikor megölelik egymást sértegetni kezdi Renatat.De Renata azt nem tűri és felpofozza őt.Roberta rávette Matiast hogy írja alá a házassági szerődést,anélkül hogy elolvasta volna.Antonio még mindig az intezíven fekszik de már jobban van,de még mindig súlyos az állapota.Regina nem biztos benne hogy tudna szakítani Antonioval miuán felépül.Manuela azt tanácsolja Jeronimonak hogy nyugodjon meg és változtasson stratégiát,mert egy nő nem szereti ha zsarolják.
 
 56.rész:06.06:hétfő
Areli nagyon mérges amiért Renata Agustin birtokán lakik.Úgy érzi Renata elrabolta tőle szerelmét.El is mondja Renatanak de Renata nem így gondolja.Blanca azon van hogy lehetetlenné tegye Honorio éltét.Jeronimo meggyőződik arról hogy Alvaro diktor és Rafael nem is voltak olyan jó barátságban mint az a doktor állította.Szeretné ha tetvére testét felboncolnák és megálapítanák a halála okát.Figyelmezteti Alvarot ha kiderül mit tett, őt és Agustint is a rács mögé küldi.Antonio állapota még mindíg súlyos.Regina nem tud szakítani vele.Gonzalo továbbra se tud elválni Finától mert meg van győződve felesége halálos beteg.Ines nem hiszi el hogy Fina tényleg beteg lenne.Fina még mindig megakarja ölni Reginát,de ezúttal tényleg.
 
57.rész:06.07:kedd
Adriana megérkezik Agustin birtokára a szüreti mulatságra.Renata nagyon örül a lánynak.Adriana véletlenül emondja Renatanak hogy Matias megfog házasodni Robertával mert ővé a gyerek akit a testvére vár.Renata nagy megdöbben a hír hallatán.Személyzet arra kéri Jeronimot hogy vigyék el a városba a szőlővel teli kosarakat így ő is részt venne a fesztiválon.Josefina felbérel pár fickót hogy rabolják ki Diegot de főként a  telefonját szerezzék meg mellyel Robertát zsarolja.Agustin a tervezett fülbevalóit Renatanak adja,Areli nagyon dühös lesz.Jeronimo az első fürt szőlőt testvérének ajánja fel.Dunant birtokán az első fürtöt Renata vágja le.Matias és Gonzalo megérkeznek a szüretre Renata és Jeronimo eljátszák előttük hogy  minden redben van a házasságukban.Severio atya megáldja a szőlőt és arra kéri anőket hogy tapossák meg.Majd az első férfi aki táncolhat a nőkkel az Jeronimo, aki Renataval táncol.
 
58.rész:06.08:szerda
Jeronimo elragadja a szenvedély miközben együtt táncolva tapossák a szőlőt feleségével.Az ünnepség alatt mindenki jól érzi magát és sokat isznak.Renata kicsit becsiccsent és elhagyja az Agustintól kapott fülbevó egyikét.Jeronimo kérdőrevonja Renatat a fülbevaló miatt.A megmaradt fülbevalót Jeronimo oda adja Agustinnak hogy ne ajándékozzon ilyen holmikat a feleségének.Gonzalo,Matias és Adriana a Bonita birtokon töltik az éjszakát.Mivel 4 szoba van Renata és Jeronimo együtt alszanak.Mindkét fiatal kicsit sokat ivott Jeronimo a karjaiban viszi be a szobába Renatat.Az éjszaka folyamán Renata és Jeronimo szeretkeznek.Antonio nem akarja hogy rajta kívül bárki infórmációval szolgáljon Rehina lányáról mert ő akarja megkeresni.Fina átadja Robertának Diego telefonját a bizonyítékkal.Majd Fina nővérnek öltözve belopózik abba a kórházba ahol Agustin van.Majd pár csepp mérget csöpögtet Regina poharába amit Rehina meg is iszik és rosszul lesz .Szerencséjére az anyukája megtalálja a földön.Megérkezik Bonita birtokra Renata lova,Cigánylány.Renata nagyon örül neki nagyon hálás Jeronimonak.
 
 59.rész:06.09:csüt.
Cata tájékoztatja az orvost, hogy mielőtt Regina elvesztette az eszméletét azt mondta hogy Pepa mérgezte meg.Antonio sajnálja már elutasította a testőröket akik Reginára vigyáztak.Josefina átlapozza az újságot és meglepve látja hogy nincs benne Regina gyászjelentése ezért bemegx a kórházba kideríteni mi történt a nővel.Közben a laboreredmény kimutatja hogy Regina gyomrában méreg és kávé volt.Catának eszébe jut hogy ő hozta be tegnap este a kórházba a kávét Reginának és volt Antonio ágya melett egy furcsa nő és biztosan ő volt Pepa.Severino atya megijed amikor Alfonsina bevalja neki hogy hűtlen volt Ezequielhez és Alvaroval csalta meg.Matilde elmondja Matiasnak hogy Renata és Jeronimo nem is élnek együtt csak színjáték a házasságuk.
 
60.rész:06.10:péntek
Regina és Antonio a kórházban lábadoznak.Matias és Gonzalo hazatérnek a Bonitáról.Lazaro pedig a határon túlra akar menni hogy elfelejtse karinát.Renata nem tér vissza Agustin birtokára mert a férjével marad.Andresito csontvelő transzplatációjára készül.Honorio találkozik Blancával és elmondja neki hogy nem akar tőle semmit és kirúgja.De Conztanza arra sétál mikor meglátja hogy Blanca megcsókolja férjét és úgy gondolja Honorio megcsalta őt.
 
61.rész:06.14:kedd
Mikor Agustin kiejti Rafael Gutiérrez nevét Renata kíváncsi lesz hogy vajon ő ugyanaz a Rafael akit ismer és tényleg Jeronimo testvére-e.Renata és Adriana fényképet kersnek a számítógépen.4 Rafael nevű képet találnak és Renata kéri Jeronimot hogy mutasson rá megyik az ő testvére.Jreonimo megmutaja és Renata is azt a Rafaelt ismerte.Adriana és Renata nagyon szomorúak hogy meghalt a barátjuk,de Jeronimo most is azt hiszi hogy ez csak színjáték.Isidro megtudja hogy Gozalo feleségét Pepa-nak hívták majd esküvőjük után mgváltoztatta nevét Finára.Chemának meghal az édesanyja és felhíja Conztanzát aki rögtön a segítségére siet.Honorio elmondja Gozalonak hogy mi történt Blancával és azt kéri hogy rúgja ki és mindent bevall Conztanzának.
 
62.rész:06.15:szerda
Carlos szerelmes Matildébe és bevallja neki.Roberta már nem akar várni az esküvővel mert fél hogy Matias meggondolja magát.Jeronimot nem hívták meg az esküvőre így Renata közli testvérével hogy így ő sem megy.Renata beszélni szeretne telefonon az édesanyjával aki elutasítja a lányát. Renatanak ez nagyon rosszul esik.Antonio azt ajánlja Gozalonak hogy legyenek szövetségesek így mindketten megtudják védeni Rehinát és ha megtalálták Pepát és Rehina lányát utána majd Regina válassza ki hogy kit szeretne maga mellé.Gozalo hazaviszi a kórházból Reginát.Jeronimo pedig meghívja a birokára Reginát pihenni amibe Renata is beleegyezik.Adriana, Carlos,Jeronimo és Renata elmennek közösen ebédelni.Adriana elhagyja a birtokot.Jeronimo és Renata még mindig nagyon szerelmesek egymásba.
 
63.rész:06.16:csüt
 Adresitonak a láza egyre magasabb a műtét után válságos az állapota.Doktor Morales arra kéri a fiú szüleit hogy szerezzenek vérdonort a kisfiúnak.Soto ügyvéd közli Josefinával hogy Gonzalo és Antonio együtt övják Reginát.Az ügyvéd bevallja Finának hogy szerelmes belé.A rendőrfőkapitány fényképet lészít róluk.Carlos nem tudja elképzeli Renatról hogy ő lenne a boníta de Jeronimo még mindig ezt hiszi.Matilde mindent bevall Renatanak hogy ő a bonita és hogy Jeronimo csak bosszúból vette feleségül.De Ranata mindent megtesz hogy bebizonyítsa hogy nem a Bonta.Renata elmegy Rafael sírjához.
 
64.rész:06.17:péntek:
REnata nagyon mérges Jeronimora amiért nem mondta el neki hogy Rafael a testvére és amiért csak bosszúból vette feleségül.Robertának leánybúcsúja van.Selene képeket kül át Roberta számítógépéről Honorionak.A Képeken Conzatanza és Chema találhatók.Josefina egyre jobban aggódik hogy Gozalo még mindig Regina közelében van.Chema és Conztanza bemennek a kórházba vért adni ANdresitonak.Jeronimo exhumáltaja Rafael testét hogy kiderüljön a igazság.Agustini elküldi a birtokáról Arelit, úgy gondolja itt az idejük szakítani.Agustinnak nagyon isemrős a Roberta név mitha Rafael említette voln azt a nevet a halála előtt.Agustinnak eszébe jut hogy egy fán látta szivecskébe belevésbe a Robert+Rafael feliratot.Agustin Rafael kézírását összehasonlítj a fán lévő feliríttal ,melyből egyértelműen kiderül hogy Rafael szerelme Roberta volt és nem Renata
 
 
 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 196102
Hónap: 1707
Nap: 40